Gå til hovedindhold

Psykologsamtale

Har du kræft eller hjertesygdom, og bor du på Frederiksberg, kan du få en samtale med en psykolog på Frederiksberg Sundhedscenter.

Indhold

  Er du ramt af kræft eller en hjertesygdom, kan du få en vejledende samtale med en psykolog. Det kan være en voldsom oplevelse at få konstateret kræft eller en hjertesygdom. Mange oplever uvished og bekymring i forbindelse med en alvorlig sygdom, og for nogle kan det føles som at miste kontrollen over sit eget liv.

  Det er naturligt, at følelserne kan svinge mellem håb og angst, lettelse og tristhed, ro og uro. Der er ikke nogle rigtige eller forkerte reaktioner. Mennesker er forskellige, og der kan være stor forskel på, hvordan vi reagerer og handler, når vi møder kriser og svære oplevelser i livet.

  Det kan tage tid at finde fodfæste igen, når man har fået konstateret kræft eller hjertesygdom, og for mange kan det være en hjælp at tale med en psykolog om situationen. Her kan du tale om det, der fylder for dig i forbindelse med sygdommen. Du kan også få nogle gode råd og nogle enkle redskaber, der kan være en hjælp til at komme igennem behandlingsforløbet eller efterreaktionerne.

  Du har mulighed for at få mellem en og tre vejledende samtaler hos psykologen. Der er således ikke tale om et forløb eller flere samtaler, men psykologen kan evt. hjælpe dig videre til andre tilbud, hvis der er behov for det.

  Tilbuddet er til dig der allerede har et rehabiliteringsforløb i Frederiksberg Sundhedscenter. 

  Kontakt

  Tal med din koordinator om tilbuddet har relevans for dig.