Gå til hovedindhold

Lær at tackle angst og depression

Få overskud og ro tilbage hvis du har angst og depression.

Indhold

  Kurset er til dig der føler dig trist, deprimeret eller ked af det eller som ofte er angst. Du skal bo på Frederiksberg og være over 18 år for at deltage i kurset. 

  Om kurset

  Kurset er et selvhjælpskursus, hvilket vil sige, at du får redskaber og værktøjer til at hjælpe dig selv til en bedre hverdag. Du får blandt andet teknikker til at kontrollere symptomer som uro, træthed og tristhed. Du får også redskaber til at tackle udfordringer som fx isolation og vanskelige følelser. Desuden kan kurset være et frirum hvor du mødes med ligesindede og kan dele erfaringer og ideer til en bedre hverdag. Der er tavshedspligt på kurset både blandt deltagere og undervisere. 

  Undervisere

  Underviserne på holdet har gennemført en særlig instruktør uddannelse og mindst én af dem har selv erfaringer med angst og/eller depression, og ved derfor hvordan det kan føles og hvilke begrænsninger det kan have i ens hverdag.

  Hvor og hvornår

  Kurset afholdes i Frederiksberg Sundhedscenter. Kurset strækker sig over syv uger, hvor man mødes én gang om ugen i cirka to en halv time.

  Kontakt

  Er du interesseret i kurset kan du kontakte kursuskoordinator på 2898 3391.