Gå til hovedindhold

Hjælp til unge og forældre

Herunder kan du læse om de tilbud der findes i kommunen til unge og forældre.

en gruppe unge ser på en mobiltelefon

Indhold

  Nedenfor kan du læse om tilbud til unge på Frederiksberg. Vi har desuden samlet alle de tilbud, også udenfor Frederiksberg, der kan være relevant for unge. Dem kan du finde i et henvisningskatalog nederst på siden. Kataloget indeholder tilbud der henvender sig til særlige aldersgrupper og/eller stiller krav til bopælskommune. Frederiksberg Kommune har ikke ansvar for eksterne tilbud - og er ikke ansvarlig for opdateringen af tilbuddene. 

  U-turn Frederiksberg

  Fylder alkohol, hash eller andre stoffer for meget i dit liv? Hos U-turn Frederiksberg hjælper de unge mennesker med at komme videre i deres liv. Hjælpen er helt anonym og der findes flere forskellige muligheder, som kan tilpasses netop dig og din situation. 

  https://www.frederiksberg.dk/u-turn

  Åben anonym rådgivning

  Fællesrådgivningen for Børn og Unge tilbyder gratis rådgivning og samtaleforløb til unge mellem 15 og 24 år, bosat på Frederiksberg, der har brug for at snakke med en professionel voksen. Rådgivningen varetages af psykologer. Der tilbydes også rådgivning til forældre.

  Åben anonym rådgivning 

  headspace 

  headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Der er mulighed for at dele tanker, som det er svært at dele med andre, enten hos headspace i deres lokaler på Bülowsvej 38 eller via chatten. Intet er for stort eller småt, og det er den unge, som bestemmer, hvad der skal tale om. headspace er gratis og uforpligtende - og man kan være anonym, hvis man ønsker det.

  headspace Frederiksberg - rådgivning for børn og unge på Frederiksberg og omegn

  Ventilen

  Ventilen forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge, spreder viden om problemet og bryder tabuer. I Ventilens Mødested på Bülowsvej 38 skaber unge frivillige et trygt rum, hvor unge, der føler sig ensomme, kan få nogle gode oplevelser med jævnaldrende og træne deres sociale færdigheder. Mødestedet er for unge mellem 15 og 25 år.

  Frederiksberg - Ventilen

  Checkpoint Frederiksberg

  Checkpoint er et tilbud til unge mellem 15 og 29 år og LGBT+ personer. Checkpoint tester for kønssygdomme og giver rådgivning om klamydia, gonore, hiv og andre sygdomme, som kan smitte, når man har sex. Checkpoint er et anonymt tilbud har åbent for test og rådgivning. Du kan booke en tid eller komme forbi i åbningstiden. Der kan dog være ventetid, hvis du kommer uden tidsbestilling.

  ⭕ Checkpoint test og rådgivning | det kan vi tilbyde dig (aidsfondet.dk)

  Aura

  AURA Frederiksberg er et fællesskab for LGBT+ personer under 18 år. Her mødes unge om hyggelige aktiviteter, som brætspil, gåture og filmvisninger, hvor der er rum til at udleve sin identitet, som man har lyst til. 

  Aura

  Transit

  Transit er et gratis gruppeforløb på otte uger for unge, der har overvejelser omkring køn eller kønsidentitet. Det afholdes løbende og den unge skal holde øje med LGBT+ instagram for at følge med i forhold til nye forløb. 

  LGBT+ instagram

   

  Her kan du downloade vores henvisningskatalog med tilbud til unge