Sorgstøttegruppe - et tilbud til dig der har mistet

Har du mistet én du holdt af, så er sorggruppe i Frederiksberg Sundhedscenter måske en mulighed for dig.

Tegning af træ

Indhold

  Har du mistet en, du holdt af, og har du brug for hjælp og støtte i din sorg, tilbyder Frederiksberg Sundhedscenter sorgstøttegrupper. I gruppen får du mulighed for at bearbejde din sorg og finde støtte og livsmod i den svære tid efter tabet.
  Sorgstøttegruppens formål er ikke at fjerne din sorg, men at tilbyde dig et fællesskab med andre, der også har mistet. Du får mulighed for at dele følelser og oplevelser med ligesindede, hvilket kan gøre det nemmere for dig at bære sorgen og leve med den forandrede hverdag.

  Gruppen består af 8 deltagere som mødes 1 gang ugentlig à 2 timer i alt 8 gange på Frederiksberg Sundhedscenter. Gruppelederne vil sørge for at det hele foregår i dit tempo, og med stor respekt for dine grænser. De vil også formidle brugbar viden om sorg og sorgens kendetegn.

  Individuel samtale inden du starter i gruppen

  Du vil blive tilbudt en samtale inden din deltagelse, hvor vi sammen kan vurdere, om et gruppeforløb er det rigtige tilbud for dig. Det anbefales generelt at vente 3-4 måneder efter dødsfaldet før et gruppeforløb påbegyndes. Dette fordi tanker og følelser kan være overvældende i tiden umiddelbart efter dødsfaldet.
  Vi gør opmærksom på, at der kan være ventetid på gruppeforløbet.

  Kontakt og tilmelding

  Du har mulighed for at kontakte os enten via sikker post eller telefonisk via Frederiksberg Sundhedscenters Reception på tlf. 38215400 (hverdage kl. 7.30-15)