Gå til hovedindhold

Vil du træne sammen med andre i Træningshaven?

Flere motionsfælleskaber, idrætsforeninger og aftenskoler bruger Træningshaven i Frederiksberg Sundhedscenter som fast træningslokale hver uge og hele året rundt. Her kan du læse om mulighederne. Måske det kunne være noget for dig?.

Indhold

  FOF København tilbyder naturhold for dig, der har gennemført et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter, og som har brug for specifik træning på små hold. Træningen varetages af en fysioterapeut eller psykomotorisk terapeut, som sørger for, at du bliver varmet godt op, får pulsen op, styrket musklerne og trænet balancen på en sjov og afslappet måde.

  Træningen finder sted i Træningshaven og på de grønne græsarealer tæt på.

  Tid og sted

  Tirsdag kl. 13.00-14.30 og torsdag kl. 14.20-15.30

  Pris

  Det koster 62 kr. pr. gang for 90 minutters træning, og 45 kr. for 70 minutters træning, og der betales for ½ år ad gangen.

  Vil du høre mere eller tilmelde dig?

  Kontakt FOF Kbh på tlf.: 45 96 01 25 / 45 96 01 00

  Motionstilbuddene er til dig der har lyst til at motionere i trygge rammer. Vores trænere er peer-uddannet og har selv erfaring med psykisk sårbarhed. Alle kan være med uanset niveau.

  Løbeholdet

  Vi løber 3-5 km og mødes mandage 14.00–15.00

  Fra november til april mødes vi foran Frederiksberg Sundhedscenter. Fra maj til oktober mødes vi i Søndermarken ved indgangen ved Pile Allé.

  Tilmelding: Ring eller send en sms til Brian Lund på 2133 5994 senest kl.12 på dagen.

  Vi er et motionsfællesskab, som vi kalder "Sammen om Motion". Vi består af 10-12 mænd og kvinder over 60 år, der mødes og holder hjernen frisk, kroppen i gang og humøret højt hele året rundt.

  Vi har ikke en fast underviser. Vi bestemmer selv, hvad vi har lyst til at lave, når vi mødes. Vi nyder hinandens selskab ved at gå ture på hjertestien og lave styrke- og balanceøvelser i træningshaven. Vi starter altid med en dejlig opvarmning, hvor vi får gang i hele kroppen. Vi slutter altid af med en kop kaffe.

  Nederst på siden kan du se en video om vores motionsfællesskab.

  Tid og sted

  Vi mødes hver fredag kl. 10.00 - 11.00 på græsplænen bag Frederiksberg Sundhedscenter, Stockflethsvej 4.

  Vil du være med?

  Der kræves ingen deltagerbetaling - du møder blot op, og vi glæder os til at se dig.

  Du kan også tilmelde dig en prøvetime online her på motivu

  Har du spørgsmål til motionsfællesskabet Sammen om Motion, kan du kontakte motionsvejlederen på tlf. 28 98 54 89.