Gå til hovedindhold

Kursus: Livet med kronisk sygdom

At få en kronisk sygdom ændrer livet for langt de fleste. Uanset om du lige har fået din diagnose, eller du har levet med din sygdom i lang tid, så kan du på dette kursus få hjælp til at skabe de bedste forudsætninger for dit helbred, din sundhed og ikke mindst din livskvalitet.

Indhold

  På kurset ”Livet med kronisk sygdom” får du overblik over hvilke muligheder for støtte som du og dine pårørende har. Gennem oplæg og dialog med andre i samme situation, giver vi dig inspiration til at få sat fokus på at leve et hverdagsliv med mere overskud og balance. 

  Kurset forløber over 3 kursusgange. Det afholdes om onsdagen i tidsrummet 16-18. I starten af 2024 afholdes det på følgende datoer: onsdag den 24.1.2024, onsdag den 31.1.2024 og onsdag den 7.2.2024.

   

  Kursusgang 1:

  ”Din sygdom og dens indflydelse på din hverdag”. Formålet med denne kursusgang er at give dig indsigt i at forstå de følelsesmæssige reaktioner på kronisk sygdom. Samt at give dig redskaber til at øge dit overskud i hverdagen og mindske belastningen.

  Kursusgang 2:

  ”Kronisk sygdom – overblik over tilbud til dig i Frederiksberg Kommune og på hospitalet”.  På denne kursusgang får du overblik over hvad Frederiksberg Kommune kan tilbyde dig, og vi guider dig igennem mødet med hospitalet og hvilke fagpersoner du kan søge hjælp hos her.

  Kursusgang 3:

  ”Kom godt videre i livet med kronisk sygdom”. Formålet med denne kursusgang er at give dig viden om, hvordan du bliver bedre til at passe på dig selv og dit eget mentale velvære. Du vil blive introduceret for Mindfulness og søvnens betydning for hverdagen.

   

  Tilmelding hos henvisningskoordinatoren på telefonnummer: 2898 5402