Motionsvejledning

I Frederiksberg kommune tilbyder vi en bred vifte af motionstilbud uden brugerbetaling og vejledning. Har du brug for vejledning til, hvordan du kommer i gang, hvilke tilbud du skal vælge eller for en motiverende snak, så kan motionsvejlederen hjælpe dig.

Vejledning per telefon, mail eller personligt fremmøde

Her kan du få hurtigt svar på dine sørgsmål om fysisk aktivitet. Du kan også få information om de motionsmuligheder, der findes i dit lokalområde og få tilsendt pjecer om de motionstilbud, der interesserer dig.

Forløb med samtale og opfølgning

Her snakker vi om, hvordan du kan få mere fysisk aktivitet ind i din hverdag, og hvilke motionsformer, der passer til din behov. Vi laver i fællesskab en motionshandleplan og sætter nogle mål for din fysiske aktivitet.

Har du brug for støtte i at fastholde motivationen for en fysisk aktiv hverdag, kan du få en opfølgning enten per telefon eller gennem flere motiverende samtaler. Du må gerne tage en pårørerende med til samtalen.

Motionsvejlederen har stort kendskab til de motionstilbud, der findes på Frederiksberg og vil hjælpe med at finde det rette til til dig. 

Du finder motionsvejlederen på 1. sal i Frederiksberg Sundhedscenter. Du er altid velkommen til at kigge forbi.

Kontakt

Ring til motionsvejlederen på telefonnummer 28 98 54 17 eller skriv til motionsvejlederen via sikker post