Tilbud til 8. klassetrin

Forældre-elev-arrangement om unge og alkohol

Kan man have en god fest uden alkohol? Hvem skal bestemme, hvornår unge på 14-15 år skal komme hjem om aftenen? Hvad kan man gøre for at sikre, at forældre er mindre bekymrede for deres børn, når de er til fest eller ude om aftenen?

Det kunne være et par af de spørgsmål, der er til dialog til et forældre-elev-arrangement. Formen er dialogspil i blandede grupper af elever og forældre, samt aktiviteter der fremmer viden om unge og alkohol. 

Arrangementet bookes til 1-2 klasser af gangen. Arrangementet varer 2 timer fra kl. 17.00 - 19.00

Kontakt Frederiksberg Sundhedscenter

Ungekonsulent Denice Rohardt Haga deha02@frederiksberg.dk eller Grith Tønnesen grto01@frederiksberg.dk

Undervisning om sex, krop, køn og seksualitet

Book et besøg hos Sex & Samfund og få undervisning i din 8. klasse om sex, krop, køn og seksualitet. Undervisningen varetages af et undervisningskorps, der er særligt uddannet i at tale med børn og unge om sex.

I 8. klasse kan din skole få den første klasseundervisning uden beregning. For de øvrige klasser er prisen på undervisningen 1.050 kr. pr. klasse. 

Kontakt Sex & Samfund

Book via Sex & Samfunds reception på telefonnummer 3393 1010. Undervisningen finder sted i Sex & Samfunds lokaler fra mandag til fredag klokken 9.30 - 11.30 og 12.00 - 14.00.

Undervisning i tobak og røgfrihed

7. - 10. klassetrin

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige unge, der med fokus på dialog og elevinddragelse tager følgende temaer om tobak og røgfrihed op i undervisningen:

  • Rygning og identitet
  • Gruppepres og flertalsmisforståelser
  • Kompetencer til at sige "nej tak"
  • Lovgivning, medier og tobakindustrien
  • Sundhedskonsekvenser

Kontakt Kræftens Bekæmpelse

Book på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside. Besøget afholdes i klassen over et modul.