Hjælp til unge

Herunder kan du læse om de tilbud der findes i kommunen til unge. 

en gruppe unge ser på en mobiltelefon

Indhold

  Herunder kan du læse om de tilbud der findes i kommunen til unge. 

  U-turn Frederiksberg

  Fylder alkohol, hash eller andre stoffer for meget i dit liv? Hos U-turn Frederiksberg hjælper de unge mennesker med at komme videre i deres liv. Hjælpen er helt anonym og der findes flere forskellige muligheder, som kan tilpasses netop dig og din situation. 

  https://www.frederiksberg.dk/u-turn

  headspace 

  headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Der er mulighed for at dele tanker, som det er svært at dele med andre, enten hos headspace i deres lokaler på Bülowsvej 38 eller via chatten. Intet er for stort eller småt, og det er den unge, som bestemmer, hvad der skal tale om. headspace er gratis og uforpligtende - og man kan være anonym, hvis man ønsker det.

  Headspace Frederiksberg har åbent tirsdag til torsdag kl. 12-18.

  headspace Frederiksberg - rådgivning for børn og unge på Frederiksberg og omegn

  Ventilen

  Ventilen forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge, spreder viden om problemet og bryder tabuer. I Ventilens Mødested på Bülowsvej 38 skaber unge frivillige et trygt rum, hvor unge, der føler sig ensomme, kan få nogle gode oplevelser med jævnaldrende og træne deres sociale færdigheder. Mødestedet har åbent tirsdage kl. 18 til 21 og er for unge mellem 15 og 25 år.

  Frederiksberg - Ventilen

  Checkpoint Frederiksberg

  Checkpoint er et tilbud til unge mellem 15 og 29 år og LGBT+ personer. Checkpoint tester for kønssygdomme og giver rådgivning om klamydia, gonore, hiv og andre sygdomme, som kan smitte, når man har sex. Checkpoint er et anonymt tilbud har åbent for test og rådgivning mandage i lige uger i tidsrummet kl. 16-18. Booke en tid eller komme forbi i åbningstiden. Der kan dog være ventetid, hvis du kommer uden tidsbestilling.

  ⭕ Checkpoint test og rådgivning | det kan vi tilbyde dig (aidsfondet.dk)

  Netstof

  Søg information om alkohol, hash og andre stoffer. Få online anonym rådgivning hos en psykolog, rusmiddelekspert, læge eller pårørenderådgiver – eller deltag i debatten med andre unge.

  Besøg Netstof

  Mindhelper

  Få råd til at håndtere din tristhed, prøv mindfulness eller test din viden om søvn. Mindhelper er en side til dig, der gerne vil have hjælp til at finde frem til dine personlige styrker.

  Besøg Mindhelper