Samtale med kræftkoordinatoren

Det vender ofte op og ned på hverdagen, når man bliver ramt af en kræftsygdom og skal starte i et behandlingsforløb. Mange gennemgår langvarige behandlingsforløb med operationer, kemoterapi og strålebehandling, og det opleves som en stor belastning for de fleste.

Det er ofte ikke kun dig selv, der bliver berørt af situationen - det har typisk også konsekvenser for din familie og dine nærmeste pårørende. Der er mange ting, du skal tage stilling til i din nye situation, og det kan være svært at få overblik over de mange tilbud til kræftramte - både på hospitalet, i kommunen og i Kræftens Bekæmpelse.

I Frederiksberg Kommune kan du få en afklarende samtale med Sundhedscentrets kræftkoordinator, som kan hjælpe dig med at skabe overblik over din situation og dit eventuelle behov for yderligere hjælp.


Hvad kan du få hjælp til?
I samtalen med kræftkoordinatoren vil I typisk komme omkring emner, som handler om din sundhed, dit helbred og din trivsel. I kan tale om din sygdomshistorie, dine bivirkninger og senfølgerne til din kræftbehandling. I taler også om din psykiske trivsel, dit netværk, din tilknytning til arbejdsmarkedet og din livsstil i forhold til rygning, alkohol, kost og motionsvaner. Kræftkoordinatoren har en godt overblik over, hvilke tilbud der til kræftramte i Frederiksberg Kommune og kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke tilbud, der er relevante for dig.

Sted
Samtalen med kræftkoordinatoren foregår i Frederiksberg Sundhedscenter. Hvis du har svært ved at komme ud, kan kræftkoordinatoren også komme hjem til dig.

Bestil en tid til samtale
Ring til kræftkoordinator Anne Friis, på telefon 28 98 54 11 eller skriv til Sundhedscenteret via sikker post