Rygestopkurser

Dine chancer for at blive røgfri er tre til fem gange større, hvis du får professionel hjælp til dit rygestop. Erfaringen viser, at det er lettere at blive røgfri, hvis man deltager på et rygestopkursus sammen med andre.

Rygestopkurset består af fem mødegange af cirka to timers varighed samt en opfølgning seks måneder efter rygestopdatoen. Du kan vælge enten formiddags- eller aftenhold.

De to første mødegange bruger vi til at forberede rygestoppet. På holdet aftaler I sammen en fælles stopdato, som ligger mellem anden og tredje mødegang.

Tilmeld dig et rygestopkursus

Tilmeld dig elektronisk

Du kan også tilmelde dig rygestopkurset ved at ringe til Sundhedscentret på telefon 3821 5400 eller ved at skrive til rygestopkoordinatoren via sikker post. Husk at oplyse: Navn, adresse og telefonnummer.

Download Rygestopguide

Du kan desuden downloade rygestopguides på forskellige sprog, der indeholder tips til at forberede rygestop samt hjælp og vejledning til at stoppe og forblive røgfri. Download rygestopguide her

Registrering i Rygestopbasen

Alle deltagere bliver bedt om at udfylde et skema til Rygestopbasen. Formålet er at dokumentere effekten af rygestopkurserne.  

Hvor foregår kurserne?

Kurserne finder sted i Frederiksberg Sundhedscenter, undervisningslokalet på 1. sal (der er både trapper og elevator).

Hvornår foregår kurserne?

Vi slår jævnligt rygestopkurser op i kalenderen her på siden