Om partnerskabet

Sundhed skabes i hverdagen, og netop derfor kan foreninger, virksomheder og institutioner i høj grad påvirke sundheden og trivslen hos de mennesker, som bor eller arbejder på Frederiksberg.

Ved at indgå i partnerskabet Frederiksberg Frontløber, bliver I frontløbere for sundhed og trivsel. Det indebærer, at I skal gøre en aktiv indsats inden for ét eller flere af 4 udvalgte områder: 

1) Sunde omgivelser 2) Fællesskab og trivsel 3) Livsstil eller 4) Børn og unges sundhed

I indgår partnerskabet Frederiksberg Frontløber med Frederiksberg Sundhedscenter. Sammen arbejder vi aktivt for at fremme sundhed og trivsel på de valgte områder.

Som frontløbere får I: 1) invitation til 2 årlige netværksmøder i 2020-2021 2) Mulighed for at blive kåret til Årets Frontløber med en præmie på 5000 kr. 3) Markering af vores partnerskab og jeres indsats på Frederiksberg Sundhedscenters hjemmeside og facebookside 4) Et diplom, som I kan bruge til at vise, at I er Frederiksberg Frontløbere 5) Digital logopakke 5) Faglig sparring på jeres indsats.

Hvordan bliver I Frederiksberg Frontløbere

Er I interesserede i at blive Frederiksberg Frontløbere, skal I henvende jer med jeres idé til en sundhedsindsats. Herefter afholder vi et møde, hvor vi hjælper med at tilpasse jeres idé til partnerskabets rammer. Når indsatsen er på plads, vil I få overrækket et diplom for, at I er blevet Frederiksberg Frontløbere, og arbejdet med indsatsen begynder. 

Infografik over processen fra, at I får en idé til en sundhedsindsats til indgåelse i partnerskabet Frederiksberg Frontløber.

Har I allerede en idé til en indsats så kontakt os ved at klikke her.

Alternativt kan I henvende jer med jeres idé eller spørgsmål på mail eller telefon:

Mail: frontlober@frederiksberg.dk

Tlf: 28985442