Mænd med kræft eller hjertesygdom

Er du mand, og er du ramt af kræft eller hjertesygdom, så har Frederiksberg Sundhedscenter et kursus til dig.

Hvis du er en mand, så mangler der ofte et tilbud, der er målrettet dig og som kan styrke og inspirere din måde at takle tingene på. Det siger statistikken i hvert fald, og derfor tilbyder vi dig dette målrettede tilbud til mænd med kræft eller hjertesygdom. 

På vores mandeforløb har vi fokus på, hvad vi kan på trods af en alvorlig sygdom. Det kan helt sikkert være gavnligt at forholde sig til alt det svære. Men det er ikke der, vores fokus ligger. Vi arbejder sammen for at finde vores styrker, få fat i ressourcerne i vores liv og forholde os til alt det, der skaber glæde, energi, styrke, identitet og ikke mindst mod. 

Vi mødes 3 gange á 1,5 time. Her tager vi hul på og undersøger de forskellige områder, der netop kan forstærke oplevelsen af det mere positive og opbyggende. Vi tager en ærlig og direkte snak om, hvordan vi som mænd og mennesker selv ønsker at bestemme, hvem vi er, og hvordan vi ønsker at takle tingene. 

Blandt de emner vi arbejder med, er:

- Hvor henter vi drivkraft fra – også i modgang og nedtur?
- Hvordan beskytter vi det, vi holder af, når det er truet?
- Hvordan erstatter vi det, vi eventuelt har tabt?
- Hvordan styrker vi mulighederne for at blive ved og evt. at komme videre? 
 

Vil du vide mere?

Tilmelding eller nærmere oplysning hos krisepsykolog Joel Boukris på 28 98 54 52 eller skriv til Sundhedscentret via sikker post   

Hvornår er næste kursus?

Vi slår kurser op i kalenderen her på siden

 

Mænd med kræft eller hjertesygdom
00:58