Foreninger og motionsfællesskaber på Frederiksberg med fokus på den gode modtagelse

Vil du gerne i gang med at dyrke motion, men har svært ved at komme i gang?

Er det længe siden, du sidst har været aktiv, eller har du dårlige erfaringer med at dyrke motion, og synes du, at det kan være svært at tage det første skridt og komme i gang?

Flere foreninger og motionsfællesskaber på Frederiksberg arbejder målrettet med at tage godt imod nye medlemmer, så det bliver nemmere at komme i gang. De har både fokus på den gode modtagelse, og at du skal have den bedste oplevelse, hver gang du møder op til deres aktiviteter. Foreningerne har især fællesskabet i fokus og gør ekstra ud af ,at deres medlemmer både er aktive, men også at der er tid til socialt samvær.

Foreningerne har en kontaktperson, som du kan ringe til, og eventuelt mødes med inden du starter.

Foreninger og motionsfællesskaber på Frederiksberg, der har særligt fokus på den gode modtagelse:

Foreningen Mænds Mødesteder

I Mænds Mødesteder Frederiksberg er vi altid parate til at byde en ny mand velkommen i vores fællesskab, så ønsker du at høre mere om, hvad vi laver eller komme forbi og hilse på, så tag endelig bare kontakt.

Vi har brug for alle kompetencer, fordi det er med til at styrke vores fællesskab og få sat ting i gang.

Vores forening er et frirum, hvor vi mødes, laver meningsfulde aktiviteter sammen og hvor vi får en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Vi har bl.a. et madhold, en fotografigruppe, en motionsgruppe, en samtalegruppe og en række foredrag og koncerter, som du kan tilmelde dig.

Vi er altid åbne for nye initiativer. Har vi ikke en aktivitet, som du finder interessant, og har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre i foreningen, der vil være med til at igangsætte det.

Vi har forskellige aktiviteter i løbet af ugen – tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev på: nber@youmail.dk for at få datoerne for månedens aktiviteter.

Har du lyst til at høre mere, så tag fat i Formand Mogens Hallander på +45 20 20 11 96 eller moha@sol.dk

Du kan altid læse mere om vores forening på: https://www.mmdanmark.dk/frederiksberg/forside/

 

Frederiksberg Gåbuddies

Vi er en gruppe gåfriske og glade gåbuddies. Hvad er en gåbuddie? Det er en gåven ... for det er altså sjovere at gå ture sammen med andre. Vi nærmer os 800 medlemmer, normalt er vi dog ca. 15-40 med på hver tur.

Gruppen består primært af gåglade seniorer imellem 60-80 år, men vi er også nogle som er yngre og ældre.

Gåturene kan være lige fra 2 km til 21 km og vi har 4-6 gåture hver eneste uge, som du kan vælge imellem.

Vi går altid i dagslys, dvs. om vinteren fra kl. ca. 9-16 og om sommeren fra kl. ca. 7-21. I julemåneden smutter vi dog ud efter at solen er gået ned, så vi kan se på de flotte juleudsmykninger på villavejene.

Tempoet kan være langsomt slentretempo, almindelig gang, rask/hurtig gang og rask/hurtig gang med bakker og trapper. Så hvadend du vil gå korte ture i slentretempo, gå hurtigt og få pulsen op eller midt i mellem, så er der noget for dig.

Det sociale er i top i gruppen. Snakken går altid livligt for sig på gåturene, og nogle gange smutter vi ud og tager en kop kaffe bagefter. Det er super hyggeligt.

Vejret lader vi os ikke slå ud af. Om det regner, sner, stormer eller bare er det skønneste solskinsvejr. Vi går ture i al slags vejr.

Hvis du er på Facebook, så finder du os ved at skrive "Frederiksberg Gåbuddies" og så søge om at komme ind i gruppen.

Hvis du ikke er på Facebook, så sender du os bare en mail på gaa@1264.dk, så får du en mail hver weekend med en oversigt over gåturene i den kommende uge.

Og ja - det er selvfølgelig helt gratis at være med i Frederiksberg Gåbuddies.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores gåture.

Frederiksberg Senior Motion

I vores forening er sporten i sig selv super dejlig, men kammeratskabet og de mennesker der er omkring os har en lige så stor betydning.

Pt tilbyder vi dans og bevægelse, yoga, motionsfloorball, boldspil og gymnastik. Så vi har lidt for enhver smag og bevægelsesevne. Man behøver ikke være sportsnørd for at gå på vores hold. Det handler bare om at få rørt sig. 

Det er muligt at træne hver tirsdag og torsdag kl. 10-11 og 11-12, hvor du kan vælge mellem flere forskellige aktiviteter. Du vælger bare lige præcis det/de hold, du har lyst til, den pågældende dag.

I Frederiksberg Senior Motion lægger vi stor vægt på det sociale, og at vi alle kan hygge og grine med hinanden. Derfor slutter vi også alle vores træninger af med kaffe i caféen, hvor vi får vendt dagens træning og livets store og små spørgsmål henover bordet. Derudover sørger vi bl.a. også for at samle alle medlemmerne til Frederiksberg's muligvis sjoveste julefrokost og hyggeligste påskefroskost. 

Har du lyst til at prøve vores hold af? SÅ kontakt Birthe Nilsson på tlf. 3028 9737 eller e-mail: info@frb-seniormotion.dk og aftal en gratis prøvetime.

Træningen finder sted I Frederiksberg Hallerne, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Badminton Klub

I Frederiksberg Badminton Klub har vi plads til alle, så går du og drømmer om at få ketcher i hånden samtidig med et godt kammeratskab - er vi et godt valg! Vi har holdtræning på forskellige niveauer for både ungdom, senior (18+), veteraner og folk over 60.

Du behøver ikke have spillet badminton før for at kunne være med. Du kan også låne ketcher, hvis du ikke ejer en selv. Det eneste vi beder om er at du medbringer indendørs-træningssko, hvis du har nogle. Ellers er det også helt legitimt at spille i bare fødder.

Har du lyst til at høre mere og komme til prøvetime, så ring til vores halinspektør Kim på 30451887.eller fbk@fbk-hal.dk.

Sammen finder vi ud af, hvilket hold er det rigtige for dig ud fra en snak om din badmintonerfaring og håb med træningen.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i hallen :) 

Du finder Frederiksberg Badminton Klub på Rolighedsvej 31, 1958 Frederiksberg C

Idrætsforeningen Kæmperne

IF Kæmperne har et bredt aktivitetsskema med mere end 30 hold rundt omkring i København og på Frederiksberg. Aktiviteterne dækker alt lige fra fitness, badminton, dans og fodbold til yoga, soft gymnastik og svømning. Vi lægger vægt på det sportslige, men bestemt også på det sociale.

Foreningen henvender sig til mennesker med psykiske og/eller sociale udfordringer eller sårbarheder. Medarbejdere, pårørende og venner må også gerne deltage i foreningens aktiviteter. Alle er velkomne.

Du har mulighed for at få et par gratis prøvetimer inden du melder dig ind. Du kan altid bare møde op på vores hold, uden at melde din ankomst i forvejen. Eller du kan kontakte idrætskoordinator Christine på mobil 30 69 25 94 eller på mail info@ifk98.dk 

Kontingent er 300,- hvert halve år.

Læs mere her https://www.ifk98.dk/

Ombold

OMBOLD er et fodboldfællesskab med plads til alle. I dagtimerne har vi har åbne fodboldtræninger i Game´s streetmekka på Vesterbro og i Grøndalscenteret , hvor det er gratis at deltage og hvor du ikke behøves at være medlem. Hvis du /i kommer fra en institution, en boform eller lignende er det også muligt at deltage i OMBOLDs asfaltliga, hvor der spilles kampe mod andre hold hver anden uge.

Spillerne der kommer har typisk sociale eller psykiske udfordringer, der betyder at de ikke føler sig hjemme i en almindelig fodboldklub, men det er ikke det der fylder noget i OMBOLD. Det handler om at spille fodbold og være en del af et fællesskab – ikke hvilken baggrund man har.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores træninger eller vores asfaltliga og der vil altid være en OMBOLD træner til at tage godt imod dig. Hvis du vil høre mere kan du kontakte Flemming Weien på Flemming@ombold.dk eller på telefon 22188298.

Åbne træninger

  • Mandag kl. 12-13 i Grøndalscentret,  2vs2-banen, Hvidkildevej 64, Kbh NV

  • Tirsdag og Torsdag kl. 13-15 på GAME, Enghavevej 82D, Kbh. SV

Asfaltliga

  • Onsdag kl. 13-15 i ulige uger på OMBOLD banen ved BK Frem, Julius Andersens Vej 7, 2450 København

Du kan læse mere på www.ombold.dk eller finde os på facebook under Ombold gadefodbold

FIF løb

FIF LØB har 6 løbehold med forskellige niveauer, samt et gåhold og et styrketræningshold. Som evt. ny løber i klubben har du mulighed for at møde op til vores træning mandag, torsdag eller lørdag og løbe med os et par gange for at snuse til FIF LØB. Løbeholdene træner mandag, torsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 09.30 fra Frederiksberg Idrætspark.

Styrketræningen foregår hver tirsdag kl. 18:00 – 19:00 i styrketræningslokalet på Frederiksberg Idrætspark, og gåholdet går hver mandag kl. 17:30

Foreningen har særlig fokus på at tage godt imod nye medlemmer, og i løbet af året er der sociale arrangementer og fælles deltagelse i diverse løb, som styrker fællesskabet.  

Hvis du har fået lyst til at starte hos FIF, så kontakt Pernille på mail: fifmotionist@gmail.com, der også kan tage imod dig første gang du kommer.

Kontingent er 375,- hver 3. måned.