Boblberg - et digitalt fællesskab

Boblberg.dk er en digital platform for fællesskaber. På Boblberg kan du finde nye fællesskaber eller skabe dine egne. Du kan blive inspireret til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

En ’bobl’ på Boblberg er et billedligt udtryk for et opslag, hvori du kan skrive hvem eller hvad du ønsker at finde. Du kan også se alle andres bobler, og hvis der er noget, som interesserer dig, kan du enten kommentere direkte på boblen eller skrive en privat besked til personen, som har oprettet den.

Boblerne hylder fællesskabet, og det er kun fantasien og dine interesser, der sætter grænsen for, hvad man kan bruge Boblberg til. Her er bare nogle af de emner, som andre har skrevet om i deres bobler:

- Gå-, vandre-, løbe- eller træningsmakker
- Nye veninder eller venner
- Nogle ligesindede at tale med fx om angst, depression og lign.
- Bonusbedsteforældre eller bonusbørnebørn
- En sidste spiller til fodboldholdet
- Frivilligt arbejde eller nogle at være frivillige sammen med
- Andre til en madklub, strikkeklub eller læseklub
… Og meget mere

Det er uforpligtende at bruge og det er helt gratis for dig som borger i Frederiksberg Kommune.

Læs mere om Boblberg eller lav din egen bobl her.