Bliv frivillig i Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Sundhedscenter ønsker at udvikle og styrke de mange muligheder, der er i et godt samarbejde med frivillige til glæde og gavn for borgerne. Vores samarbejde med frivillige spænder alt fra patientforeninger og organisationer til enkeltpersoner og frivillige der er uddannet til at løse en særlig opgave.

Frederiksberg Sundhedscenter prioriterer samarbejdet med alle frivillige ligeværdigt. Vi tror på, at frivillige kan bidrage til samskabelse, styrkelse af fællesskaber og aktivt medborgerskab til gavn for borgerne og byen.

Frederiksberg Sundhedscenter stiller et lokale til rådighed for frivillige med adgang til computer. Lokalet er til rådighed alle dage dog først efter 15.30 tirsdag og onsdag. Lokalet kan rumme op til 6 personer til netværksaktivitet. Som frivllig bliver du tilbudt et nøglekort til Frederiksberg Sundhedscenter, og kan selv booke lokalet når du har brug for det. Efter aftale med Frederiksberg Sundhedscenter, kan undervisningslokaler og multisal bookes på ledige tidspunkter.

Vil du gerne være frivillig i Frederiksberg Sundhedscenter?

Hvis du gerne vil høre mere om at være frivillig i Frederiksberg Sundhedscenter, så kontakt 

Leder af Forebyggelsesområdet Addie Just Frederiksen  på telefonnummer: 28 98 54 04

Leder af den ambulante genoptræning og rehabilitering Lise Beich på telefonnummer: 28 98 54 81

Eller skriv til Sundhedscentret via sikker mail

Se også filmen til højre hvor du kan møde Ernst, der er frivllig på Hjertestien.