Rejsernes indhold

I 2017 tilbyder vi i alt 5 rejser:

  • 3 Aktivitets- og velværerejser med fokus på sundhed og velvære
  • 1 Aktivitets- og træningsrejse med fokus på at træne din krop og få redskaber til at lette din hverdag
  • 1 rejse for hukommelsessvækkede borgere og deres pårørende 

Fælles for alle 5 rejser er, at give dig mulighed for at rejse, etablere nye sociale netværk og give dig glæde og gode oplevelser i selskab med andre.

Aktivitets- og velværerejser

Start dagen med morgengymnastik, og oplev hvordan det at holde sig fysisk aktiv gør tilværelsen sjovere. Rejsens fokus er sundhed og fællesskab, og efter morgengymnastikken tager vi alle på fælles udflugter.  På rejsen deltager to medarbejdere fra Frederiksberg Sundhedscenter med bred viden om sundhed og forebyggelse, og erfaring i at inspirere folk til en sundere livsstil. Med på rejsen er også 3 frivillige hjælpere. 

Aktivitets- og træningsrejse

Tag ud og rejs og nyd fællesskabet sammen med andre samtidig med at du får professionel støtte fra SANO’s terapeuter til at opnå lige præcis det, du gerne vil. Nyd samværet med andre og prøv f.eks. hvad træning i varmtvandsbassin kan gøre for dig og din krop og benyt dig af muligheden for at få råd og vejledning af Sundhedscentrets fysioterapeut og ergoterapeut, til at forbedre din hverdag. Du får samtidig  lejlighed til at prøve hjælpemidler der også kan være med til at lette din hverdag. På rejsen vil der også være rig mulighed for socialt samvær, ligesom du kan glæde dig til en udflugt. Foruden de professionelle medarbejdere på rejsen, deltager der også to frivillige hjælpere.

Hvis du lider af inkontinens eller har sår, vil det af hygiejnemæssige årsager ikke være muligt at deltage i bassintræning 

Rejse for hukommelsessvækkede

Pensionistrejsen for hukommelsessvækkede har særlig fokus på, at give den hukommelsessvækkede og deres pårørende mulighed for samvær med ligestillede. Der lægges op til samtaler om livet med hukommelsessygdom og hvordan man kan klare de mange udfordringer. Der gives viden om demens samt råd og vejledning. Samtidig byder opholdet på en heldagsudflugt og tid til hyggeligt samvær.

På rejsen er op til 20 deltager (10 par) samt 2 medarbejdere fra demensteamet og 1 frivillig hjælper.