Sundhedsdagene - sammen om sundhed

Sundhedsdagene 2018

Hvert år afvikler Frederiksberg Kommune Sundhedsdagene på Frederiksberg. Med Sundhedsdagene sætter hele Frederiksberg fokus på Sundhed og vi forsøger at inspirere endnu flere til at tænke sundhed ind i deres hverdag. I år ligger Sundhedsdagene i uge 37.  

Koordineringen af Sundhedsdagene finder sted i Frederiksberg Sundhedscenter, men det er aktører fra hele byen, der er med til at skabe Sundhedsdagene ved at sætte lokale aktiviteter igang. 

Tema for 2018: Lighed i sundhed gennem nye fællesskaber 

Frederiksberg Kommune arbejder for at sikre, at alle har de samme muligheder for at leve et sundt liv, og at der er lighed i sundhedstilstanden på tværs af sociale og økonomiske forskelle. De fællesskaber, vi deltager i, påvirker vores sundhed og kan være med til at styrke vores mentale sundhed og trivsel uanset, hvor vi befinder os i livet. Derfor er temaet for Sundhedsdagene 2018 at fremme lighed i sundhed gennem nye fællesskaber. Derfor er alle aktiviteterne i Sundhedsdagene bygget op med et fokus på, at man skal gøre noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre.

Læs mere om sundhed for alle og fællesskaber i  Frederiksberg Kommunes Sundhedspolitik  

Du kan også læse mere om, hvordan mentale sundhed styrkes ved at gøre noget aktivit og meningsfuldt sammen med andre på www.abcmentalsundhed.dk/

Tilmeld din aktivitet senest 6/6 2018

Deadline for tilmelding af aktivteter er 6. juni 2018. Du tilmelder din aktivitet HER.