Fællesskabsfestivalen

Fællesskabsfestival i KU.BEs byhave fredag d. 9. juni 2017 kl. 15-21

På Fællesskabsfestivalen kan du opleve både musik, aktiviteter, madboder og meget andet. Foreninger, institutioner og borgere fra hele byen støtter op om festivalen ved at byde ind med aktiviteter. Oplev for eksempel mad over bål med naturvejlederne eller spil og leg dig fysisk og mentalt sund på aktivitetspladsen med skak, backgammon, basket ball, sports stacking, bord curling, bord fodbold, dart, minigolf eller bobspil. Fællesskabsfestivalen er en dag hvor alle fra lokalområdet er velkomne.

Det er Sundhedsdagene og KU.BE, der står for Fællesskabsfestivalen. Beboere og medarbejdere fra herbergerne Lærkehøj og Lindevangen er med til at løfte de praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af dagen, ligesom de er engagerede festivaldeltagere på selve dagen. 

Fællesskabsfestivalen og ABC for mental sundhed

For at holde dig mentalt sund skal du A) gøre noget aktivt B) Gøre noget meningsfuldt C) Gøre noget sammen med andre. Sådan lyder budskabet i ABC-projektet som Frederiksberg Kommune er en del af sammen med blandt andet SFI, DGI og Psykiatrifonden.

På Fællesskabsfestivalen samles en masse aktører fra hele byen om at skabe en festlig dag og gøre noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre. Så kom og vær med når hele Frederiksberg mødes til Fællesskabsfestivalen fredag d. 9. juni i Sundhedsdagene.

 

Vil du være med til at arrangemere Fælleskabsfestivalen?

Skriv til sundhedsdagene@frederiksberg.dk hvis du gerne vil bidrage med en aktivitet på Fællesskabsfestivalen eller hvis du gerne vil være frivillig.