Bliv aktør i Sundhedsdagene 2018

Vær med til at skabe de bedste Sundhedsdage nogensinde

Foreninger, virksomheder, organisationer og i det hele taget borgere på Frederiksberg er alle inviteret med, når vi sætter fokus på lighed i sundhed i uge 37.

Har du en idé, der inddrager nye målgrupper i sunde aktiviteter og fremmer lokale fællesskaber? Så er du mere end velkommen til at blive aktør i Sundhedsdagene. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive en besked til aktørerne bag Sundhedsdagene på sundhedsdagene@frederiksberg.dk.

 

Tilmeld din aktivitet

Fristen for at tilmelde aktiviteter til Sundhedsdagene er onsdag d. 6. juni 2018. Tilmeld din aktivitet HER, hvor du vil blive guidet igennem processen trin for trin. Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail. 

Det er en fordel, at du har følgende oplysninger klar, når du tilmelder dig:

  • Navn på aktivitet
  • Sted og tidspunkt for afholdelse af aktivitet
  • En kort beskrivelse af aktiviteten 
  • Aktivitetens målgruppe (fx ældre, unge eller alle)
  • Aktører bag aktiviteten (navn på foreninger, organisationer, virksomheder m.m.)
  • Navn og kontaktinformation på aktivitetens kontaktperson
  • Eventuelt link til facebook-event eller sted, hvor man kan læse mere

 

Kick-off møde 11. april 2018 (afholdt)

Havde du ikke mulighed for at deltage i kick-off mødet? Og vil du gerne være en del af Sundhedsdagene 2018? Så er du velkommen til at sende en mail til sundhedsdagene@frederiksberg.dk. Herefter kontakter vi dig og besvarer dine spørgsmål. Du er også velkommen til at deltage ved kommende workshops. 

Teamet bag sundhedsdagene inviterer dig med til et kick-off møde den 11. april klokken 16:30-18:30 i Bibliotekssalen på Hovedbiblioteket på Frederiksberg (Falkoner Pl. 3).

På mødet kan du få inspiration til, hvordan du kan blive en del af Sundhedsdagene 2018, møde nye samarbejdspartnere og få besvaret alle dine praktiske spørgsmål. Alle er velkome på mødet. 

Du kan læse mere om eventen og tilmelde dig HER senest fredag den 6. april 2018.