Sundhedsdagene - sammen om sundhed

Sundhedsdagene 2017

Hvert år afvikler Frederiksberg Kommune Sundhedsdagene på Frederiksberg. Med Sundhedsdagene sætter hele Frederiksberg fokus på Sundhed og vi forsøger at inspirere endnu flere til at tænke sundhed ind i deres hverdag.  I år ligger Sundhedsdagene d. 6.-11. juni 2017 .  

Koordineringen af Sundhedsdagene finder sted i Frederiksberg Sundhedscenter, men det er aktører fra hele byen, der er med til at skabe Sundhedsdagene ved at sætte lokale aktiviteter igang. 

Tema for 2017: Lighed i sundhed gennem nye fællesskaber 

Frederiksberg Kommune arbejder på at sikre, at alle har de samme muligheder for at leve et sundt liv, og at der skal være større lighed i sundhedstilstanden på tværs af sociale og økonomiske forskelle. De fællesskaber, vi deltager i, påvirker vores sundhed, og kan være med til at styrke vores mentale sundhed og trivsel. Derfor er temaet for Sundhedsdagene 2017 fremme af lighed i sundhed gennem nye fællesskaber. Som partnerskabskommune i  ABC for mental sundhed. opfordrer vi aktørerne i Sundhedsdagene 2017 at tage udgangspunkt i ABC-modellen når de tilrettelægger deres aktiviteter. Modellen har vidst sig brugbart i blandt andet Australien, og ifølge den kan man man fremme den mentale sundhed hvis man A) Gør noget aktivt B) Gør noget sammen, og C) Gør noget meningsfuldt.

Læs mere om sundhed for alle og fællesskaber i  Frederiksberg Kommunes Sundhedspolitik  

Tilmeld din aktivitet senest 1. april 2017

Deadline for tilmelding af aktivteter er 1. april 2017. Tilmed din aktivitet på nemtilmeld