Sundhedscentret søger psykolog til kræftområdet

Forebyggelsesområdet i Frederiksberg Kommune søger en engageret psykolog, som kan yde psykologisk støtte og rådgivning til borgere og deres pårørende, der er berørte af kræft og i mindre grad borgere med hjertesygdom. Du skal både være interesseret i at bidrage til det tværfaglige samarbejde og den løbende udvikling af kræftrehabiliteringsforløbet.
 
Du bliver en del af en tværfaglig kollegagruppe og rehabiliteringsindsatsen sker med udgangspunkt i Det Nationale Forløbsprogram for Rehabilitering og Palliation i forbindelse med kræft. Vi arbejder løbende med udviklingen af vores indsatser med udgangspunkt den bedste viden på området,  tilbagemeldingerne fra borgere og pårørende og effekten af vores indsatser. Som noget nyt tilbydes også støttende samtaler til borgere, der henvises via forløbsprogram for hjertekarsygdomme.

Forebyggelsesområdet består af 40 dygtige medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores kerneopgave er at fremme sundhed og forebygge forværring samt skabe mulighed for forandring sammen med borgeren. Vi lægger vægt på tværfagligt samarbejde og ser en stor værdi i at inddrage borgere, pårørende og civilsamfund i opgaveløsningen.
 
Som psykolog får du ansvar for kontakt med mennesker, der er berørt af kræft, eller hjertesygdom, og som har behov for rådgivning og støtte før, under og efter kræftbehandling.

Du skal varetage følgende opgaver:

 • Afklarende, støttende og rådgivende samtaler med mennesker i krise og deres pårørende
  Undervisning på kræftkurset og andre gruppetilbud, f.eks. mandegruppe
 • Deltage i, og nogle gange være tovholder på, den løbende udvikling af rehabiliteringstilbuddet for borgere med kræft og deres   pårørende
 • Planlægge, og af og til også selv holde, foredrag om psykologiske reaktioner i forbindelse med kræft for borgere og deres pårørende og i mindre grad frontpersonale

Vi har brug for en kollega, som

 • Er uddannet psykolog med erfaring inden for rådgivning af mennesker med kræft eller anden alvorlig sygdom
 • Kan vejlede borgere, med forskellig baggrund, både individuelt og i grupper, herunder fungere som gruppeleder for samtalegruppe
 • Har viden om krise- og sorgreaktioner samt angst og depression og som trives ved at være i dette ”felt”
 • Har undervisningserfaring og stærke formidlingskundskaber
 • Har erfaring med projektarbejde og trives med dette også de administrative opgaver, der følger med
 • Er tolerant og fleksibel og trives godt med at arbejde selvstændigt men som også er en teamplayer

Vi kan tilbyde:

• En spændende og fagligt udfordrende stilling
• Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt
• En spændende hverdag med mange dygtige kollegaer i et sundhedscenter med højt til loftet og et godt fællesskab

Praktisk information

Stillingen er på 25 timer om ugen. Aflønning sker efter gældende overenskomst på området. Forebyggelsesområdet har røgfri arbejdsdag.
 
Ansøgningsfrist mandag d. 28. januar 2019 kl. 12.00.
Vi afholder samtaler d. 6. februar og 2. samtale 8. februar 2019.  Ansættelse pr. 15. marts eller 1. april 2019.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Forebyggelsesområdet Addie Just på tlf. 2898 5404 (dog ikke uge 4) eller kræftkoordinator Anne Rindholm Friis tlf. 2898 5411. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres.

SØG STILLINGEN DIGITALT

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.