Så er samarbejdet om Sundhedsdagene 2018 skudt i gang

Kick-off til Sundhedsdagene 2018

Onsdag den 11. april blev Sundhedsdagene 2018 på Frederiksberg skudt i gang, da 50 aktører mødtes for første gang for at planlægge aktiviteterne til Sundhedsdagene, der ligger i uge 37. Formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, Flemming Brank, bød velkommen, hvorefter deltagerne gik sammen om at skabe en masse spændende aktiviteter. 

Gik du glip af Kick-off mødet? Du kan stadig nå at blive aktør i sundhedsdagene 2018. Læs mere om det at være aktør i Sundhedsdagene HER eller skriv til sundhedsdagene@frederiksberg.dk

Du er også velkommen til at melde dig ind i Facebook-gruppen "Aktører i Sundhedsdagene 2018" og at deltage i kommende møder og åbent hus arrangementer for aktører. 

 

Kommende begivenheder for aktører

Med Kick-off mødet skød vi Sundhedsdagene 2018 i gang. Husk at sætte kryds i kalenderen, når vi inviterer til tre øvrige events for aktører. 

  • 8. maj og 28. maj klokken 16.00-18:00 i Frederiksberg Sundhedscenter - Mød din samarbejdspartner, få sparring og kom videre med din aktivitet. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

  • 22. august klokken 17:00-19:00 i Frederiksberg Sundhedscenter - Kommunikationsworkshop for aktører i Sundhedsdagene. Du tilmelder dig workshoppen HER.