Kom til foredrag med Hanne Foighel og Arne Notkin om deres oplevelser med kræft

Mød to af Danmarks dygtigste formidlere, og hør dem fortælle intimt om deres livtag med kræften og hvorfor de begge ønskede offentlighedens opmærksomhed på deres sygdom.

Denne aften kommer vi helt tæt på to af Danmarks dygtigste formidlere. De vil i en samtale fortælle og reflektere over de oplevelser, som de har haft i forbindelse med deres kræftforløb. Begge valgte de under deres sygdom at kommunikere offentligt om forløbet, og vi vil gennem aftenen være vidne til to personlige beretninger og en samtale omkring alt det der kommer i spil, når man får beskeden om, at man har fået en livstruende sygdom – herunder deres lyst til at ’råbe’ deres oplevelser ud i hele verden.

Hanne Foighel (f. 1956) er journalist, forfatter og foredragsholder. Hun er bosiddende i Tel Aviv og har siden midten af 1980’erne arbejdet som Mellemøsten Mellemøstkorrespondent for blandt andre Weekendavisen, Berlingske Tidende og Politiken. Hun er siden 1986 tilknyttet Orientering på DR P1 og siden 2017 desuden Kristeligt Dagblad.

I oktober 2018 fik hun diagnosen metastaseret ovariekræft. Under behandlingen har hun skrevet en klummerække i Kristeligt Dagblad med sine tanker om at have kræft.

Arne Notkin (født 1954) er udannet cand. mag i historie og filosofi og har arbejdet som journalist og redaktionel leder på blandt andet Weekendavisen, B.T., TV 2 Lorry, TV-Avisen, Deadline, DR 2, TV 2 News og Kristeligt Dagblad. I 2017 blev han ramt af kræft. Arne har fortalt om sit kræftforløb i radioserien ”Min kamp mod kræften” på DR P1 og i bogen: ”Sådan overlevede jeg kræften – og sundhedsvæsenet”, der udkommer på Peoples Press i oktober. I dag arbejder han med presse og kommunikation i Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere om foredraget og tilmeld dig