Kursusstart: Lær at tackle hverdagen som pårørende

Pris: 
0,00 kr
Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Undervisningslokale 2
Addresse: 
Frederiksberg Sundhedscenter
Stockflethsvej 4
2000  Frederiksberg
Denmark

Et kursus for dig som pårørende

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende er et kursustilbud til dig, som er pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse. På kurset får du inspiration og redskaber til at tackle de problemer og udfordringer, der ofte følger med, når man er pårørende; fx dårlig samvittighed, manglende overskud, følelsen af isolation og samarbejde med social- og sundhedsvæsenet. 

Mød ligesindede

Underviserne på kurset er selv pårørende. Derfor ved både de og dine medkursister, hvordan det føles, når sygdom ændrer ens hverdag. Instruktørerne har gennemført en uddannelse og er godkendt til at lede kurset. Emnerne på kurset er aktuelle for pårørende, uanset hvilke sygdomme dine nærmeste har. Du bestemmer selv, hvad du vil bidrage med. Vil du kun lytte, kan du nøjes med det. Alle deltagere og instruktører på kurset har tavshedspligt. 

Praktisk information

Kurset består af 7 mødegange a 2,5 time pr. gang. Du skal have lyst og tid til at komme alle 7 mødegange. Programmet for hver kursusgang ligger fast. Der er typisk 12-16 deltagere på kurset. 

Kurset er praktisk orienteret og veksler mellem oplæg fra instruktørerne, øvelser og erfaringsudveksling. Der er fokus på, at du får og afprøver værktøjer til selvhjælp, som du kan bruge efter kurset.

Vi mødes fra klokken 16.30-19.00 på følgende datoer: d. 11.9, d. 18.9, d. 25.9, d. 2.10, d. 9.10, d. 23.10 og d. 30.10

Hvad får du ud af kurset?

Undersøgelser fra LÆR AT TACKLE-kurser viser, at deltagere efter kurset oplever større livskvalitet og mindre træthed. De får det bedre psykisk og bliver mere fysisk aktive. Desuden har redskaberne på kurset generelt gjort dem bedre til at håndtere hverdagens udfordringer.

Tilmelding 

Du tilmelder dig kurset ved at kontakte Anne Friis på telefon : 2898 5411