Kick-off til Sundhedsdagene 2018

Pris: 
0,00 kr
Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Bibliotekssalen
Addresse: 
Hovedbiblioteket, Frederiksberg
Falkoner Pl. 3
2000  Frederiksberg
Denmark

Vær med til at skabe de bedste Sundhedsdage nogensinde

Det er blevet tid til at starte planlægningen af Sundhedsdage 2018 på Frederiksberg. Teamet bag Sundhedsdagene inviterer dig derfor til et kick-off møde, hvor du kan få besvaret dine praktiske spørgsmål, og hvor vi kan møde hinanden og dele idéer. Mødet er åbent for alle, der har lyst til at bidrage med en aktivitet til Sundhedsdagene.

På mødet kan du:
- Få inspiration til hvordan du bliver en del af Sundhedsdagene 2018
- Få praktisk information om Sundhedsdagene 2018
- Møde nye samarbejdspartnere
- Få hjælp til at videreudvikle din idé

 

Praktisk information


Programmet starter klokken 16.30, hvor formanden for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Flemming Brank kommer og byder velkommen. Alle er velkomne, men da vi tilbyder lidt godt til ganen, er tilmelding nødvendig af hensyn til planlægningen. 

Du tilmelder dig mødet HER senest fredag den 6. april 2018.

 

Hvor foregår arrangementet?

Arrangementet foregår i bibliotekssalen på Hovedbiblioteket på Frederiksberg. Du bedes benytte indgangen til Bibliotekssalen, der ligger ud til Solbjergvej 23. 

 

Sundhedsdagene på Frederiksberg

Hvert år afvikler Frederiksberg Kommune Sundhedsdagene på Frederiksberg. Med Sundhedsdagene sætter hele Frederiksberg fokus på Sundhed, og vi forsøger at inspirere endnu flere til at tænke sundhed ind i deres hverdag.  I år ligger Sundhedsdagene i uge 37. 

Koordineringen af Sundhedsdagene finder sted i Frederiksberg Sundhedscenter, men det er aktører fra hele byen, der er med til at skabe Sundhedsdagene ved at sætte lokale aktiviteter igang.


Vi glæder os til at se dig
hilsen teamet bag Sundhedsdagene
sundhedsdagene@frederiksberg.dk