Inspiration til træning

Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Multisalen
Addresse: 
Frederiksberg Sundhedscenter
Stockflethsvej 4
2000  Frederiksberg
Denmark

Tilbuddet er til dig, der ikke er i gang med regelmæssig motion, men som gerne vil introduceres til forskellige motionsformer med henblik på at blive mere aktiv i hverdagen.

Du bliver præsenteret for forskellige måder at træne muskelstyrke og kondition på og får en fornemmelse af, hvordan disse 2 træningsformer føles.

Efter træningen, som varer cirka 60 minutter, vil der være en snak i gruppen om oplevelsen af træningen, samt hvilke motionstilbud, der findes på Frederiksberg, og som passer til dine interesser og behov.

Alle 4 gange vil vi prøve noget forskelligt træning, og vi træner både indenfor og i byens parker. Du har mulighed for at få støtte i forhold til fastholdelse af dine motionsplaner 3 og 6 måneder efter forløbet.

 

Tid og sted

Forløbet er på 4 gange og første mødegang foregår på Frederiksberg Sundhedscenter, stockflethsvej 4 i multisalen 1-2 i stueetagen.

Alle nedenstående træningsdatoer er fra 16.30-18.00. Træningsdatoer:

D. 21. februar 2018

D. 28. februar 2018

Til træningen er der tilknyttet to undervisere med idrætsfaglig baggrund og godt kendskab til motionstilbud på Frederiksberg - afspændingspædagog, Rie Olsen og studentermedhjælper på motionsområdet, Sara Sloth Laursen.

 

Tilmelding

Hvis du gerne vil være med på kurset, skal du kontakte motionsvejleder Mette Wonsyld på tlf. nr.: 28 98 54 17.