Drop in Mindfulness

Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Multisal
Addresse: 
Stockflethsvej 4
Frederiksberg Sundhedscenter
2000  Frederiksberg
Denmark

Drop in Mindfulness er til dig, der lever med kronisk sygdom og dine pårørende. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness, meditation eller yoga for at deltage.

Om mindfulness og kronisk sygdom

Som menneske med en kronisk eller livstruende sygdom, kan du i perioder blive ramt af både stress og angst. Det kan være svært at håndtere strømmen af tanker, bekymringer og svære følelser. Smerter og fysiske gener kan også være en del af hverdagen. Det kan være vanskeligt at være nærværende, både i forhold til sig selv, til omgivelserne og i det daglige liv. Det kan også være svært at være pårørende.
Mindfulness kan være en metode til at mindske fysiske gener og bekymringer.
Du introduceres til de grundlæggende principper i mindfulness. Gennem opmærksomhedsøvelser og guidede meditationer træner vi at være tilstede i nuet. Det foregår gennem vekslende meditationer (siddende, liggende, gående), lette stræk- og yogaøvelser samt daglige opmærksomhedsøvelser.

Hvem er kurset til?

Kurserne er til mennesker med kronisk sygdom og kræft -og deres pårørende på Frederiksberg. Det kræver ingen forudgående kendskab til øvelser eller indhold af kurserne.

Tid og sted

Undervisningen foregår torsdage i lige uger - klokken 16:30-18:00 i Multisalen (stuen) på Frederiksberg Sundhedscenter.

OBS! Der er ikke undervisning den 28. juni 2018, samt i sommerferien i juli og august måned.

Vil du være med?

Hvis du gerne vil prøve Drop in Mindfulness, så ring til mindfulness instruktør Sylvia Johannsen på telefon 2898 5471 eller skriv til Sundhedscentret via sikker mail
Herefter kan du komme de gange, hvor det passer dig.