Drop in Mindfulness

Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Multisal
Addresse: 
Stockflethsvej 4
Frederiksberg Sundhedscenter
2000  Frederiksberg
Denmark

Kurset "Drop in Mindfulness" er til dig, der lever med kronisk sygdom og dine pårørende. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness, meditation eller yoga for at deltage. Yogaøvelserne er lette øvelser, hvor alle kan deltage.

Om mindfulness og kronisk sygdom

Livet som kronisk syg eller som menneske med en alvorlig eller livstruende sygdom opleves af de fleste som til tider både stressende og angstfyldt. Det kan være svært at håndtere strømmen af tanker, bekymringer og svære følelser. Smerter og fysiske gener kan også være en del af hverdagen. Det kan være vanskeligt at være nærværende, både i forhold til sig selv, til omgivelserne og i det daglige liv. Det kan også være svært at være pårørende.

På kurset introduceres du til de grundlæggende principper i Mindfulness-baseret kognitiv terapi. Tilstedeværelsen i nuet trænes gennem opmærksomhedsøvelser og guidede meditationer, vekslende mellem meditation (siddende, liggende, gående) og lette stræk- og yogaøvelser samt daglige opmærksomhedsøvelser.

Hvem er kurset til?

Kurserne er til mennesker med kronisk sygdom og kræft -og deres pårørende på Frederiksberg. Det kræver ingen forudgående kendskab til øvelser eller indhold af kurserne.

Tid og sted

Undervisningen foregår torsdage i lige uger - klokken 16:30-18:00 i Multisalen (stuen) på Frederiksberg Sundhedscenter.

OBS! Der er ikke undervisning den 28. juni 2018, samt i sommerferien i juli og august måned.

Vil du være med?

Hvis du gerne vil med på kurset, så kontakt vores instruktør på telefon 28985471 eller mail, syjo01@frederiksberg.dk. Herefter kan du komme de gange, hvor det passer dig.