Inspiration til træning - ude og inde

Tags:
Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Multisal 1-2 i stuen
Addresse: 
Stockflethsvej 4
Frederiksberg Sundhedscenter
2000  Frederiksberg
Denmark

Holdet er fyldt. Se information om næste hold

Tilbuddet er til dig, der ikke er i gang med regelmæssig motion, men som gerne vil introduceres til forskellige motionsformer med henblik på at blive mere aktiv i hverdagen.

Du bliver præsenteret for forskellige måder at træne muskelstyrke og kondition på og får en fornemmelse af, hvordan disse 2 træningsformer føles.

Efter træningen, som varer cirka 60 minutter, vil der være en snak i gruppen om oplevelsen af træningen, samt hvilke motionstilbud, der findes på Frederiksberg, og som passer til dine interesser og behov.

Alle 4 gange vil vi prøve noget forskelligt træning, og vi træner både indenfor og i byens parker. Du har mulighed for at få støtte i forhold til fastholdelse af dine motionsplaner 3 og 6 måneder efter forløbet.

Tid og sted

Forløbet er på 4 gange og første mødegang foregår på Frederiksberg Sundhedscenter, strockflethsvej 4 i multisalen 1-2 i stueetagen.

Alle nedenstående træningsdatoer er fra 16.30-18.00. Træningsdatoer:

Onsdag d. 3. jan 2018

Onsdag d. 10. jan 2018

Onsdag d. 17. jan 2018

Onsdag d. 24. jan 2018

Til træningen er der tilknyttet to undervisere med idrætsfaglig baggrund og godt kendskab til motionstilbud på Frederiksberg - afspændingspædagog, Rie Olsen og studentermedhjælper på motionsområdet, Sara Sloth Laursen.

Tilmelding

Hvis du gerne vil være med på kurset, skal du kontakte motionsvejleder Mette Wonsyld på tlf. nr.: 28 98 54 17.