Rygestopkursus - Holdstart

Tilmelding: 
Ja
Lokale: 
Undervisningslokale 1 på 1. sal
Addresse: 
Stockflethsvej 4
Frederiksberg Sundhedscenter
2000  Frederiksberg
Denmark

Vidste du, at dine chancer for at blive røgfri er 3-5 gange større, hvis du får støtte og vejledning over tid på et rygestopkursus?

Frederiksberg Sundhedscenter tilbyder gratis rygestopkurser. På rygestopkurserne møder du andre, der ønsker at stoppe med at ryge.

Rygestopkurset består af 5 mødegange af hver et par timers varighed, samt telefonisk opfølgning 6 måneder efter rygestopdatoen.

Du kan vælge mellem formiddags- eller aftenhold. Kurset ledes af en erfaren rygestoprådgiver, som vejleder og støtter dig i at blive røgfri ud fra dine behov.

De 2 første mødegange bruger vi til at forberede rygestoppet. Derefter aftaler vi en fælles stopdato, som ligger mellem 2. og 3. mødegang.

Rygestoprådgiveren underviser i emner som helbredsfordele ved røgfrihed, afhængighed af nikotin, brug af nikotinerstatning, hvordan vægtproblemer klares – og ikke mindst, hvordan man håndterer sin rygetrang.

Da de 5 mødegange er et samlet forløb, er det vigtigt, at du kommer hver gang.

Rygestopkurser kræver ikke henvisning.

Hvor foregår kurserne?

Kurserne finder sted i Frederiksberg Sundhedscenter, undervisningslokalet på 1. sal (der er både trapper og elevator).

Hvornår foregår kurserne og hvordan tilmelder jeg mig?

Vi slår jævnligt rygestopkurser op i kalenderen, derudover kan du også se oversigten på alle vores rygekurser og tilmelde dig på denne side:  tryk her for at komme til siden.

Du kan også tilmelde dig rygestopkurset ved at ringe til Sundhedscentret på telefon 3821 5400 eller ved at sende en e-mail til sundhedscentret@frederiksberg.dk.

Husk at oplyse: Navn, adresse og telefonnummer.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig på vej mod rygestoppet!