Pårørendemøder
Kom og mød andre pårørende, få talt sammen om stort og småt i en hverdag med kræftsygdom - måske kan du lære noget nyt - og samtidig blive opmærksom på dine egne behov for hjælp. Møderne er for alle pårørende, der i deres hverdag er tæt på et menneske med kræft.
Mødernes indhold
Hvert tema indledes med et oplæg, hvorefter der i mindre grupper er mulighed for at tale sammen og udveksle erfaringer. De seks møder er ikke tænkt som et samlet forløb, men alle er velkomne flere gange. Temaerne er:
- Følelser og reaktioner – hvad er egentlig normalt, når man kommer tæt på én med kræft?
- Reaktioner og følelser som pårørende, når livet og hverdagen trues af kræftsygdom.
- Hvad betyder det for dig som pårørende, når kræftsygdom bliver en del af hverdagen?
- Pårørendes behov, opgaver og ændrede roller i forhold til den syge – hvordan får man en hverdag til at fungere trods sygdom/behandling?
- Det gode sygdomsforløb – hvordan er du med til at skabe det som pårørende? Hvad er et godt sygdomsforløb? Hvordan får man overblik - og hvordan forbereder man sig til samtaler på hospitalet?
- I lyst og nød – når kræft rammer samliv og seksualitet. Hvorfor og hvordan rammes seksualiteten - og hvad betyder det for den enkelte og for parforholdet? Hvordan passer man på sig selv som pårørende, og hvem passer på dig?
- Hvad vil det sige at passe på sig selv? Og hvilken betydning har sundhed i den sammenhæng?
- Sociale, erhvervsmæssige og økonomiske udfordringer i forbindelse med kræftsygdom.
Sted og tilmelding
Møderne er tilrettelagt i samarbejde med Center for Kræft og sundhed og Rigshospitalet, og foregår i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N.
Du kan tilmelde dig på www.kraeftcenter-kbh.dk med angivelse af navn, mail og hvor mange, I kommer.
Deltagerantal: Min. 6 og maks. 30
Hvornår er næste møde?
Vi slår pårørerendemøder op i kalenderen her på siden