Netværksgruppe for kræftramte

Vidste du, at:
Noget af det som kræftramte efterspørger mest er netværk og ligesindede at tale med. At det giver rigtig god mening at deltage i sådanne fællesskaber, ser vi også i forskningen. Vi ved fra nyere forskning, at den største kilde til psykologisk styrke er relationer og fællesskaber.

Netværksgruppen for kræftramte har til formål at tilbyde et fællesskab og derigennem give dig mulighed for at tale med nogle mennesker, der forstår, hvad det er du gennemgår eller har gennemgået. Der bliver givet mulighed for, at få talt om alt det der kan være svært at tale med f.eks. sine pårørende om, måske fordi man er bange for at gøre dem kede af det, eller fordi man ikke oplever, at de kan forstå ens oplevelser.

Gruppen vil have fokus på at dele erfaringer og arbejde med de områder, som er særligt relevante for jer. I gruppen deltager kræftkoordinator Anne Friis og krisepsykolog Joel Boukris. De vil samarbejde med dig og de andre deltagere om at få et relevant udbytte og ligeledes byde ind med viden og erfaringer.

Gruppen mødes 6 gange i 2 timer ad gangen.

Se kalender for næste opstart af netværksgruppen.