Drop in mindfulness

Drop in Mindfulness er til dig, der lever med kronisk sygdom og dine pårørende. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness, meditation eller yoga for at deltage.

Lidt om mindfulness og kronisk sygdom

Som menneske med en kronisk eller livstruende sygdom, kan du i perioder blive ramt af både stress og angst. Det kan være svært at håndtere strømmen af tanker, bekymringer og svære følelser. Smerter og fysiske gener kan også være en del af hverdagen. Det kan være vanskeligt at være nærværende, både i forhold til sig selv, til omgivelserne og i det daglige liv. Det kan også være svært at være pårørende.
Mindfulness kan være en metode til at mindske fysiske gener og bekymringer.
Du introduceres til de grundlæggende principper i mindfulness. Gennem opmærksomhedsøvelser og guidede meditationer træner vi at være tilstede i nuet. Det foregår gennem vekslende meditationer (siddende, liggende, gående), lette stræk- og yogaøvelser samt daglige opmærksomhedsøvelser.

Hvornår foregår det?

Du kan finde datoerne for Drop in Mindfulness i kalenderen her på siden

Vil du være med?

Hvis du gerne vil prøve Drop in Mindfulness, så ring til mindfulness instruktør Sylvia Johannsen på telefon 2898 5471 eller skriv en mail til syjo01@frederiksberg.dk.